annika-gustavsson-kat-banner

Smyckesmässa i Älvsjö

Har precis avslutat tre dagar som utställare på Precious Fair i Älvsjö. Ni som läst tidigare blogg minns säkert att jag blivit uttagen som en av fem Precious Talents 2013 vilket innebar att vi fick visa upp våra smycken på en av nordens största branschmässa för Klockor & Smycken.

Som vanligt hade min far fått snickra podier & sågat till skyltmaterial. Är väldigt nöjd med resultatet hur montern blev & mina smycken har fått väldigt fin respons. Det har även resulterat i flera nya återförsäljare & goda kontakter. Roligt att mingla runt & skapa kontakter hos både återförsäljare & kunder.

Nu bultar föttena så det blir att sätta dom i högläge & nästa målsättning i samma riktning :)

Stort tack till mina nya återförsäljare som vågar satsa på något nytt!

Trevlig höst!

/Annika

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-