annika-gustavsson-kat-banner

DesignTorgets jubileumsmycke "Happy Heart"

Annika Gustavsson, designer bakom DesignTorgets jubileumsmycke "Happy Heart". Annika Gustavsson, designer bakom DesignTorgets jubileumsmycke "Happy Heart".

Nu har jag äntligen gjort klart och fått iväg alla smycken till DesignTorget som i september firar 20 år. Kollektionen består av 150 par örhängen och 150 st halsband numrerade i en begränsad upplaga. Ni får här tjuvkika på hur dom ser ur ;)

Idén bakom Designtorgets jubileumssmycke "Happy Heart".

Innan jag tog fram skissblocket satte jag mig in i DesignTorgets historia och vad företaget står för idag. Sedan började jag studera DesignTorgets logotyp nogsamt under flera dagar.

När jag vred på logotypen upptäckte jag en form av ett hjärta i en av klossarna som jag fastnade för. Ett glatt hjärta. Det tycker jag speglar DesignTorgets själ. Kärlek till design och att du alltid hittar något i butiken som får dig att le.  

Smycket ”Happy Heart” står för mig personligen även för andra saker. Det är viktigt att påminna sig själv i livet att välja det roligaste alternativet istället för det mest strategiska om man står inför ett val. Det kommer din själ och ditt hjärta må bäst av!

 Glada hälsningar ;) 
/Annika
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-