annika-gustavsson-kat-banner

Nu hos samtliga DesignTorg

Nyheter hos DesignTorget Nyheter hos DesignTorget

Det var en kall vinterdag den 14 januari när man på radion avrådde folk från att åka till jobbet om man inte var tvungen. Satt på Gotlandsbåten påväg till Nynäshamn för ett möte hos DesignTorget  & dess inköpare klockan 15:00. Skulle presentera nya varianter av smycken. När jag anlänt till Stockholm vid 11 tiden inser jag att alla smycken är kvarglömda hemma som jag skulle presentera.

 

Vad gör man då?

 

Var bara att fundera ut plan B & ringde hem till min sambo Anders för att be honom sända över bilder på smyckena. Men samtidigt ville jag inte göra en presentation halvdan & som van pendlare hade jag några uppgjutningar med mig av smyckena men behövde en verkstad för att löda samman dom med kedjor etc till ett komplett smycke. Räknade ut att jag inte skulle hinna till min lärlingsplats på Lilla Essingen då mötet ägde rum på söder i sthlm. Ringer min guldsmedsvän Gideon och får låna hans verkstad, sätter ihop allt komplett & klockan 15:02 kliver jag in i mötet efter en vindpinad promenad på kontoret vid Gotlandsgatan lustigt nog.....

När presentationen är klar bestämmer dom sig för att köpa in samtliga nyheter!

 

Från & med idag säljs utvalda smycken hos samtliga DesignTorg i hela Sverige. Har gått från 7 butiker till 14 st. Har jobbat stenhårt några veckor nu för att ro detta i land och kunnat leverera dessa flera hundra smycken.

 

Bara för att det är lite motvind så ska man inte ge upp....finns alltid en plan B & C för den kreative!!

 

Varma vårhälsningar!

/Annika

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-