annika-gustavsson-kat-banner

Välkomnar hösten!

Här är jag med som "modell" i SM i undervattensfoto.             Fotograf: Anders Nyberg. Här är jag med som "modell" i SM i undervattensfoto. Fotograf: Anders Nyberg.

Efter en hektisk sommar ser jag nu fram emot det mer lugn man går in i mot hösten. Har förvisso redan använt mina höstkoftor nästan hela sommaren....

Vilken har bestått av mycket arbete, förutom sommarjobb på kontor dagtid har det varit full fart i smedjan om kvällarna. Glädjande nog går det väldigt bra med försäljningen på DesignTorget som jag i början av sommaren utökade med fyra nya butiker, men även haft privata beställningar.

Som jag tidigare bloggat om började jag sälja även hos G.A.D och det har varit med lyckat resultat som gett några ringar på vattnet när folk åkt hem från ön och köpt smycken även i efterhand.

Hos frisersalongen Stil har jag skyltat under sommaren, gäller att synas lite överrallt ;)

Däremellan har jag varit på skolan i Köpenhamn ett par veckor, vilka dom förlade mitt under midsommar. Så det blev till att visa danskarna hur man firar midsommar, då dom inte har den högtiden själva. Jag och min rumskamrat Isabell gjorde ett par jordgubbstårtor prydda med svenska flaggor.

Den kreativa sidan har även fått arbeta med fotografering då jag och min sambo har varit bröllopsfotografer samt deltagit i SM i undervattensfoto. Det är min sambo som fotograferar och min roll blir att assistera och hitta motiv. Bilden i bloggen är från SM och den kom på fjärde plats.

Kika gärna in på hans hemsida www.aquafoto.se

Vi toppade och avslöt sommaren med att gå på Coldplays konsert i torsdags, helt magiskt!

 

Kommer inte helt gå in i dvala under hösten. Har några spännande möten inplanerade med nya samarbetspartners. Kommer berätta mer om det under hösten när saker och ting är spikade ;)

 

Trevlig & mysig höst önskar jag dig!!

 

kram/ Annika

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-