annika-gustavsson-kat-banner

Möhippa i smedjan

Igår hade vi möhippa för en väninna som ska gifta sig. Det blir ett litet gemytligt bröllop så vi var fem tjejer som samlades i min smedja för att få göra var sitt armband i silver. De fick såga ut en rektangulär bricka eller egen vald form för att därefter stansa in någon text. Många valde att stansa in sina barns namn eller datum.

Vi hade en kort genomgång i sågteknik och hur man stansar bokstäver/siffror rakt och med rätt mellanrum. Inte helt enkelt, men tjejerna var så duktiga! Jag är riktigt stolt över vad dom åstadkom och det bästa är att även dom lös av stolthet och glädje över vad de åstadkommit. "Bland det roligaste jag gjort" utbringade någon.

Ser fram emot att ha liknande aktiviteter när jag öppnar upp min verksamhet!

Ett sådant armand gjorde tjejerna, med egna texter eller ett hjärta som berlock. Ett sådant armand gjorde tjejerna, med egna texter eller ett hjärta som berlock.

Innan vi var hos mig fick blivande bruden testa på att göra en brudbukett. En av tjejerna i gänget är florist på Linds Växthus. En annan tjej gillar träning så efter smedjan fick vi oss en genomkörare på ett pass hos Visby Träningscenter. Avslutade med dubbelt bubbel i både glasen & badet som den fjärde väninnan var symbol för.

 

Nu väntar bara bröllopet ;)

 

 

Trevlig sensommar!!
/ Annika

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-