annika-gustavsson-kat-banner

Central Saint Martins

Central Saint Martins är Londons mest prestigefyllda modeskola. Stella Mc Cartney gick sin utbildning där innan hon blev designer.

De har även smyckesutbildningar och jag kommer i september att gå en kurs på skolan i ämnet

"Att utveckla och lansera en framgångsrik smyckes kollektion". Har fått ett stipendium som gör detta möjligt och jag är så jäkla glad för denna möjlighet!!

 

Var i London över en weekend med min sambo för ett par helger sedan och passade då på att besöka skolan och prata med dom. Vi kom då fram till att denna kurs skulle vara bäst för mig just nu och jag är så förväntansfull över vad detta kommer ge. Jag är förvisso urkass på engelska men va fasen...något ska man väl kunna snappa upp ;) Det är bara en liten tröskel men den får inte hindra mig.....

 

 

Låt inte trösklarna hindra dig!

 

/Annika

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-