annika-gustavsson-kat-banner

Ny återförsäljare på Gotland

Har länge gått och funderat på vilken butik på Gotland som skulle passa som återförsäljare.

Vill att det ska vara någon som andas gotländskt och kvalité. Kom fram till att G.A.D som säljer gotländska kvalitetsmöbler skulle bli perfekt!

Hade möte med butikschefen Emilia och därefter var det klart. Problemet var bara hur det skulle exponeras. Tog på mig att fixa en monter med glaskupa så det skulle passa in i deras miljö. Detta var på tisdagen och kommande helg skulle jag åka till skolan i Köpenhamn så jag ville ha det klart innan dess ;) Monter hade jag sedan tidigare utställning men ingen glaskupa.

Tog motorcykeln till en glasmästare men det var ju tokkört att få det klart med så kort varsel som tre dagar. Åkte vidare till nästa glasmästare som sa likadant. Men med lite kontakter och tur så ordnade det sig....Det visade sig att glasmästare nr 1 var son till glasmästare nr 2, så han hade ringt sin far och legat på att dom verkligen skulle hjälpa mig ;) Efter lite kvällsarbete så var den klart!

 

Så förra lördagen var jag hos G.A.D och ställde i ordning allt. 

 

Hälsningar från ett regnigt Köpenhamn!

/Annika

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-