annika-gustavsson-kat-banner

Varmt Tack!

Till alla vänner som kom på min vernissage och alla ni som besökte utställningen.

Era blommor och presenter har prytt och väldoftat lokalen hela helgen och nu hemma hos mig ;) Hoppas eran påskhelg varit bra! Att ni ätit gott, umgåtts med släkt och vänner men även innehållit lite vila....Så har min påsk i vart fall varit ;)

 

Ni har varit ca 120 personer som beskådat smyckena under dessa tre dagar och det har varit till min glädje att få traffa er och småprata.

Utställningen har varit väldigt lyckad mer er goda respons och många smycken som blivit sålda!

 

Mingelbilder från utställningen finns nu att beskåda på hemsidan under fliken, Utställning 2012

Alla smycken kommer läggas ut på hemsidan under veckan.

 

Vill även ägna ett varmt tack till Eva och Christoffer som äger och driver Gallericaféet, för att jag fått hyra er fina lokal och för erat trevliga samarbete!

 

I morgon går båten tillbaka till Stockholm och min lärlingsplats och studier. Kommer fokusera fullt ut på att klara mitt gesällprov som avläggs nästa höst. Men om du sett något på utställningen du vill beställa eller har någon annan idé är du välkommen att kontaka mig, kommer hem till Gotland varje helg!

 

Hoppas nu på lite vårväder!!

 

Trevlig vår!

/Annika

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-