annika-gustavsson-kat-banner

Bröllopsmässa på Grand Hotel

Bröllopsmässa på Grand Hotel

I helgen var det bröllopsmässa på Grand Hotel, där jag var med och representerade Rolf Karlsson för andra året. En otroligt nyttig erfarenhet. Dels att skapa kontakter med andra guldsmeder men även lyssna in vad besökarna är ute efter och känna av vindarna lite.

 

I år hade vi verkligen fått till presentationen bra tycker jag. Hade bestämt ett tema och provskyltat hemma i butiken för att känna in harmonin i presentationen. Många ställer bara in sina grejer i en monter men vi ville sticka ut och skapa en mer känsla. Har märkt från andra mässor att jag och andra med mig verkar gilla att se på saker lite mer uppifrån. Min teori är att då kan betraktaren skärma av säljarna lite mer och titta i lugn och ro. Så jag köpte ett IKEA skrivbord med glasskiva uppepå. Hittade ett billigt på Blocket ;)

Sedan hade vi en monter/vitrinskåp bredvid också där vi knöt an med samma tema och färger som i "skrivbordet". Blir en mer intressant exponering när man jobbar i olika höjder och på längden och tvären....

Av alla smycken på hemsidan hade jag även tagit fram en bildbok som man kunde få bläddra i. Den användes flitigt och det är ett sätt att väcka mer intresse, för man vet ju inte om folk orkar gå in på hemsidan när de kommer hem. Trots att de fått visitkort....

 

Trenderna i bröllop jag kunde se är dels att vi börjar inspireras lite av America när det gäller ringar. Vi vill ha större stenar runt 0,50 till 1 ct i en högre enstensfattning. Vi börjar våga lite mer!

 

I bröllopsklänningar blir det allt mer rosett runt midjan...kanske i någon färg som bryter mot den vita klänningen. Samt att modet med ett axelband håller i sig.

 

50-talet kommer sig allt starkare med sina knälånga klänningar men även hellånga med 50- tals skurning. Har man en kortare klänning kan man ladda med ett par urtjusiga skor, och även där kommer rosetten ofta igen bak mot klacken.

 

ps: det är skottår nu tjejer....så det är fritt fram att fria ;)

 

♥-liga hälsningar

/Annika

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-