annika-gustavsson-kat-banner

Alla behöver vi en paus!

Vad man än gör och hur roligt det än är så behöver man en paus ifrån det!

 

Mitt första år på guldsmedsutbildningen har varit jätteroligt och jag ser fram emot de två år som är kvar! Lär mig så mycket nya saker hela tiden och har försökt följa mitt mål under hösten, att fokusera på olika fattningar av diamanter. Men som i all utveckling möter man även på motgångar. Hade en kort sådan under hösten. Ni vet när man går tillbaka till det man tycks kunna och så går inte ens det bra...man gör tabbar på de mest enkla sakerna/momenten. Jag blev väldigt frustrerad, hade ett snack med mig själv ;) och skärpte mig! Men man får inte va för hård mot sig själv...det är en del i utvecklingen. 

 

Nu har jag tagit ledigt ett par veckor över julen för att bara vila. Hade till min glädje många beställningar inför jul. Blev ingen julstädning där...jippii ;) Men under mellandagarna har jag bara slappat och gjort hela andra kreativia saker som inte har med guldsmide att göra och kommer fortsätta så en vecka till.

 

Jag känner mig så utvilad och fylld av ny energi inför 2012. Har en utställning på gång i tankarna till våren. Ska bara finna en bra lokal hemma i Visby. Temat kommer nog bli "spirit of nature". Har gjort många nya smycken som jag hållit lite på och inte lagt ut på hemsidan, just för att visa dessa under utställningen.

 

 

 

Önskar dig ett år av glädje, hälsa, framgång och kärlek!!

 

♥ /Annika

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-