annika-gustavsson-kat-banner

Julklappstips

Jag har länge planerat att sälja mina smycken i min mors skinnateljé i Kappelshamn. Har gått och klurat på hur smyckesskåpet ska se ut och hur jag ska tillverka det.

Vi har ett gammalt magasin på landet som är helt underbart att rota runt i, där hittade jag ett gammalt fönster. Perfekt! Det fick utgöra framsidan på mitt smyckesskåp. Min far blir ofta inblandad i mina projekt när det kommer till att snickra och även i detta. Han hjälpte mig att göra en låda till fönstret och vipps så hade vi ett smyckesskåp där jag kunde hänga in några av mina smycken.

 

I min mors ateljé hittar ni varma och härliga produkter i lammskinn för både dig själv och hemmet. Min favorit är de nya skinntofflorna med dragkedje bak vid hälen. En modern och lite sportig variant av skinntoffel.

 

Kika in på hennes hemsidan, där finner ni även vägbeskrivning

www.ateljelaila.se

 

 

 

Ateljén håller julöppet 3:e & 4:e advent.

Lördag & Söndag kl 12-16.


Nu ska jag värma på lite glögg och avnjuta den med lussebullar.


önskar dig en mysig 2:a advent!

/Annika

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-