annika-gustavsson-kat-banner

Tillbaka till STHLM

Nu börjar ett års semester igen....ja det är så det känns att få vara i smedjan hela dagarna.

Hoppas du haft en skönt sommar och njutit av din semester och tycker det är helt ok att komma tillbaka till arbetet.

Har längtat till denna dag, då jag skulle få packa väskan för en ny lärlingstid i Stockholm och smedjan på Lilla Essingen.

Nya utmaningar väntar och så mycket roligt som jag kommer lära mig. Närmast tänker jag fokusera på att lära mig alla varianter att infatta stenar/diamanter/ädelstenar. Sådant som förhöjer en ring eller ett smycke. Finns hur många olika varianter som helst.....titta bara på något eget smycke du har som innehåller någon sten...hur sitter den fast?

 

Ser fram emot min framtid!

 

Varm kram

/Annika

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-