annika-gustavsson-kat-banner

Njuter av sommaren på Gotland

Är hemma på Gotland över sommaren och njuter av att vandra runt i innerstan, ta en glass på hamnen och träffa alla nära och kära. Jobbar heltid på det arbete jag är tjänstledig ifrån när jag pluggar men det är ändå semester att få vara hemma på ön. Trots att jag jobbar är det ingen vila i smedjan...har suttit vid min arbetsbänk hemma några kvällar då och då. Måste stilla min abstinens men har glädjande nog även fått in en hel del beställningar.

 

Om några veckor börjar min semester på riktigt, då är jag tillbaka på min lärlingsplats i Stockholm. Det känns så lyxigt att få göra det man älskar på heltid!

 

Varma sommarhälsningar från Gotland!

/Annika

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-