annika-gustavsson-kat-banner

Gjort vigselringar i vitguld

Har tidigare gjort förlovning- och vigselringar i silver då några velat ha det. Men nu har jag gjort mina första vigselringar i vitguld och i hennes ring är två princesslipade diamanter infattade.

 

Det är ingen större skillnad att jobba i guld (rött och vitt) jämfört med silver. Nästan lättare att jobba i guld då det är hårdare. Lättare på det sättet att guld är mer förlåtande. Silver är så mjukt att varje filtag måste va exak. Med guld krävs det fler felaktiga filtag innan det syns ;)

 

Som min guldsmedsmästare säger;  Kan du göra något snyggt i silver, kan du göra det perfekt i guld!

 

Så var inte rädda för att kontakta mig om du går i förlovnings eller giftas tankar! Jag har ingen lokalhyra eller löner att betala som butikerna har, vilket innebär att ni tjänar på att göra en prisförfrågan hos mig ;)

 

Lev lyckligt!

/Annika

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-