annika-gustavsson-kat-banner

Spillbitar inspirerar till (s)mycket!

När ekonomin tryter men däremot inte skaparlusten.... Vad gör man då??

 

Att förverkliga min dröm och studera till guldsmed är inget jag ångrar, men det innebär vissa uppoffringar. Att leva med mindre pengar! Men så länge pengar är ens drivkraft i livet kommer man inte få ett rikt liv är min filosofi ;)

 

Kreativitet skapas ofta ur svårare tider och jag blir så trött när man skyller på pengar för att kunna genomföra något. Det är sanning med modifikation. Är man bara kreativ så går det att skapa mycket och bra saker utan att det måste kosta.

 

Jag tog därför fram alla silverbitar och pärlor jag hade. Sådant som blivit över när jag skapat andra smycken. En hel del spillbitar som jag sparat. Utgick ifrån det jag hade och pusslade fram olika möjligheter.

 

Resultatet blev ett par örhängen. Lite rockiga men eleganta ;) Den grova kedjan kommer ifrån ett herrarmband jag tidigare gjort och sötvattenspärlorna från ett pärlhalsband.

 

Simsalabim ;)

/Annika

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-