annika-gustavsson-kat-banner

Vernissage på Gotland

Året i Sthlm är nu slut och köpte enbart en enkelbiljett till Gotland denna gång. Känns vemodigt att lämna Stockholm och den smedja vi var i hela dagarna men även härligt att få komma hem till ön på heltid nu när sommaren börjar nalkas. Har upprättat en smedja även på Gotland så att jag kan få fortsätta med det jag brinner för.

 

I våras gick jag även en kurs i mönsterkonstruktion (skrädderi) och har tillsammans med min mor under vintern och våren skissat på nya mönster tillsammans. Hon är skinnsömmerska och jag ville tillföra något nytt i det normalt rätt klassiska modellerna av skinnvästar som finns på Gotland. Dax för något mer modernt! Jag kan absolut inte ta åt mig äran för resultatet. Har bara stått för idéer. Det är sedan min mor som tolkat dessa och förverkligat det i en färdig produkt.

 

Tillsammans visar vi nu vad vi åstadkommit under året i en gemensam vernissage.

 

Kom gärna och skåla med oss i bubbel!

 

Alla är varmt välkomna!!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-