annika-gustavsson-kat-banner

Utställning Silver-smyckesdesign

Utbildningen i Silversmide och smyckesdesign börjar lida mot sitt slut. Vi är alla i fullt arbete med att slutföra våra objekt som kommer att ställas ut av 11 nykläckta smyckesdesigners. Det kommer bli en härligt varierad utställning med många fina smycken i både klassisk stil men även av det allra trendigaste modet och nyskapande idéer.

Just nu håller jag på att färdigställa mitt klädsmycke som kommer att gå i tema "Alice i underlandet". Johnny Depp´s kläder har varit en stor inspirationskälla men hela filmen är fylld med inspirerande former och detaljer för mig.

 

Utställningen hålls 28-30 maj på SO Stockholm i Kungsträdgården.

Se mer info på affischen bredvid.

 

 

Varmt välkommen!

 

/Annika

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-