annika-gustavsson-kat-banner

Nyheter

Uppdaterar ständigt denna sida med nya smycken men under den senaste tiden har det glädjande nog kommit många beställningar. Alla har jag inte hunnit fotograferat innan de levererats till kund, men några av dom har hunnit fasta på kameralinsen. Så kika gärna in under den nya kategorin "övrigt" för att se några av nyheterna!                         (se fler armand)

 

Har suttit på min kammare och funderat på budskap och insett  att jag är lite trött på "Carpe Diem", bestämde mig därför att göra lite revolt och har skapat ett smycke med texten "Carpe Fucking Diem". Budskapet i sig är jag helt överrens med och försöker fånga dagen, men det börjar bli lite uttjatat.....eller vad tycker du?

 

Carpe Fucking Diem!!!

/Annika

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-