annika-gustavsson-kat-banner

Att finna inspiration

runsten

Har varit på Fornsalen idag, ett gotländskt museum med vikingaskattar etc för att få inspiration till smycken. Efter det ville jag bara sätta mig med ett glas vin och skissa på mina idéer jag fick från Fornsalen. Men kom på att jag avgett som nyårslöfte att bli mer disciplinerad och för mig innebär det att göra i vart fall något "måste" innan allt annat kul ;)

 

Kan stolt berätta att jag plockade in i diskmaskinen innan jag nu satte mig med skissblocket ;)) Vad är ditt nyårslöfte?

 

Så nu sitter jag här med mitt glas vin och det ska väl inte dröja för länge innan du får se skörden av något medeltida smycke i modern tappning på hemsidan!

 

Gott Nytt År!

/Annika

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-